Little big things

Little big things!

Je vraagt je misschien af ‘Waar heeft ze het over?’ Maar het zijn nu eenmaal de kleine dingen die het doen. Ja, juist die kleine momentjes die je het grootste gevoel van geluk kunnen geven. En soms moeten we onszelf hier aan herinneren. Het is namelijk zo gemakkelijk om in de dagelijkse sleur terecht te komen. Maar doorgaan, doorgaan zonder even te ademen. Hierdoor vergeten we onszelf wel eens en ken je wellicht momenten dat je in een dipje zit.

‘Ik ben een echte koukleum’

Nu de lente toch nog op zich laat wachten, aangezien het alweer gaat vriezen, wordt mijn verlangen naar de zon steeds groter. Ik mis de warmte op mijn gezicht, haar stralen die me zo doen genieten. En de lente is na de zomer het beste seizoen, maar dan ook alleen als we al lekker op het terras kunnen zitten ;). Ik ben een echte koukleum de zomer is dan ook echt mijn favoriete seizoen.

Maar juist nu is het belangrijk dat je jezelf af en toe oppept. Iets doet waar je helemaal vrolijk van wordt. Soms is het een lekkere warme chocomelk in je pauze, dat ene nummer waardoor je een lach op je gezicht krijgt of dat je je nog één keer kunt omdraaien in bed.

Om mijzelf ook nu nog lekker vrolijk te houden heb ik mijn nagels gelakt. Ik vind het heerlijk om mijn handen te verzorgen. Vroeger besteedde ik hier totaal geen aandacht aan en verstopte ik mijn handen omdat ik op mijn nagels beet. Gelukkig heb ik dit af kunnen leren en is het een moment voor ontspanning geworden. En om het genieten extra te accentueren heb ik iedere nagel aan 1 hand een andere kleur gegeven en de volgorde bij de andere hand omgedraaid.

‘Soms zijn het ook echt de kleine dingen die het doen’

Vrolijke kleurtjes brengen nou eenmaal vrolijkheid met zich mee en zelfs andere was het opgevallen die het weer grappig vonden. Zo is het ook nog eens aanstekelijk. Soms zijn het ook echt de kleine dingen die het doen en nemen we weer dat grootse gevoel van geluk waar.

Dus, kan jij ook niet wachten op de lente? En wil jij uit die winterdip gehaald worden? Bedenk je dan wat voor jou die kleine momenten zijn die jou een groots gevoel van geluk geven. Wat maakt jou vrolijk? Wat zorgt ervoor dat jij het gevoel krijgt de hele wereld aan te kunnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *