Bikiniweer!

Bikiniweer

Die zomers van ons in Nederland zijn vaak regenachtig en benauwd. Toch hebben we af en toe van die prachtige dagen die we bijna alleen maar op vakantie kennen. Je weet wel, dat je in de ochtend meteen je bed uit komt omdat het zonnetje schijnt. Dat betekent maar 1 ding en dat is bikiniweer!

Als het bikiniweer is, ben ik klaar voor de gezelligheid. Lekker zonnen bij het strand of een leuk meer, een cocktail drinken met vrienden en vriendinnen en wellicht wel een leuke beachparty meepakken. Op zo’n dag wil je natuurlijk wel dat je een leuke bikini hebt om aan te trekken, of in ieder geval eentje die goed past.

Topjes te klein of broekjes te groot

Vanaf het moment dat mijn tieten begonnen te groeien had ik het probleem. De broekjes te groot of de bh’s te klein. En tot nog niet zo lang geleden kocht je een bikini zoals die was. Broekjes en topjes hoorde bij elkaar en konden niet los verkocht worden. Gelukkig kennen we nu de mix en match methode die ook Hunkemöller toepast. En daar ben ik toevallig heel erg blij mee. Want tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer bij elkaar te horen.

Afgelopen jaren kocht ik veel gekleurde bikini’s. Lekker fel en sommige ook lekker druk met een aparte print. Dit jaar zocht ik naar iets zwarts. Ik ga altijd eerst naar de Hunkemöller. Ik slaag er eigenlijk altijd en toevallig wist ik dat ze nu veel zwart hadden. En ik wil tegenwoordig alleen nog maar bikinitops die aan de achterkant gekruist zijn. Ze zijn lastig te vinden maar gelukkig had Hunkemöller er toch één.

Nieuw setje

Toen ik de top aan het passen was, was ik meteen tevreden. Nu nog iets voor eronder. Ze hebben een Brazilian string (ook zwart) en dit jaar van die pin-up achtige broekjes. Daar trok ik er ook een paar van aan. Uiteindelijk daar ook één broekje van gekozen. Ben weer helemaal blij met mijn nieuwe bikiniweer kleding 😉

Ik heb met mijn schoonzus een paar leuke foto’s gemaakt zodat ik ze aan jullie kan showen, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ooh en vinden jullie mijn nichtje ook niet super schattig? Ze kwam ineens naast me staan en deed mij na!

TIP: Oh en dames, nog een leuke tip, het is nu korting tot wel 70%. Ik zou zeggen pak je kans en score nog een leuk bikiniweer setje voor het te laat is 😉

2 Reacties

 1. Elbreg Zwaan
  juli 27, 2017 / 11:25 am

  Wel leuk met die bandjes aan de zijkant. 👍🏻

  • Marit
   Auteur
   september 4, 2017 / 5:59 pm

   Dank je wel lieve mama!
   Ben er ook heel blij mee, alleen jammer dat ik er
   deze zomer niet zo veel gebruik van heb kunnen maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *