Probleem Opgelost!

Probleem

Ken je dat, het probleem van afwasvoetjes? Ik weet niet eens of het echt een term is, maar zo noemt mijn vriend mijn handen en voeten. Waarom? Omdat ik een super gevoelig huidje heb dat heel snel last heeft van blaren. Dit geeft als resultaat dat heel veel schoenen niet fijn zitten bij mij. Ik krijg dan ook heel snel blaren.

Vaak heb ik dus dat ik in de winkel de schoenen fijn vind zitten, maar dan komt het moment dat ik ze ga dragen en dan voel ik ineens op allerlei plekken drukpunten. Dan heb ik dus weer een paar schoenen die ik bijna nooit draag gewoonweg omdat ik er blaren van krijg.

Nu had ik het weer. Op vakantie hele leuke witte schoenen gekocht van Michael Kors. Helemaal blij mee. Ze hebben een hoge zool en in de winkel leek het dan ook alsof ik op wolkjes liep. Ik kreeg er ook nog 5 verschillende kleuren veters bij om te matchen bij mijn kleding, hoe tof is dat? Alleen toen ik er thuis op ging lopen merkte ik al vrij snel dat ik op mijn hielen blaren kreeg. Nu had ik wel van die hielbeschermers, alleen zitten die vast in een ander paar schoenen.

Opgelost

Van Butik21 kreeg ik deze hielbeschermers. Deze kun je gemakkelijk uit je schoen halen als je schoenen bijvoorbeeld ingelopen zijn. Dan kun je ze weer bij een andere schoen gebruiken. Dit was dus voor mijn Michael Kors schoenen ideaal.

Ook kreeg ik deze teenbeschermers. Ideaal voor de leuke slippers die je niet kunt dragen omdat je er blaren van tussen je tenen krijgt. Nog zo’n probleem waar ik altijd last van heb. Gelukkig hoef ik nu mijn leuke slippers niet meer weg te gooien maar kan ik ze met dit hulpmiddel toch gebruiken. Ik was er al langere tijd naar op zoek dus ben erg blij dat ik deze mocht testen. Nu heb ik weer blije afwasvoetjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *