Warpaint

Muziek

Het is iets wat de afgelopen tien jaar heel erg aanwezig is geweest bij ons in huis. Ik luisterde vroeger altijd heel veel muziek. Lekkere Motown aan en dansend door het huis, of heerlijke 90’s hits waar je dan zo lekker kan meezingen. Laatste tien jaar hoor ik eigenlijk alleen de muziek van mijn vriend. Ik vond het nooit hinderend, ook al was het harde metal, en luisterde gewoon gezellig mee. Als manlief dan niet thuis was genoot ik van de rust en luisterde ik eigenlijk ook niet meer naar mijn eigen muziek omdat ik dan even van de rust genoot šŸ˜‰

Toch iets naar mijn smaak

Maar zo af en toe zit er tussen de muziek van mijn vriend ook iets wat ik echt graag luister. In dit geval gaat dat om de band Warpaint. Begin deze zomer heb ik ze helemaal plat gedraaid. Op vakantie in de cabrio en dan lekker hard natuurlijk. Heerlijk zo’n moment. Maar goed Warpaint, wie en wat voor band is het dan? Ze, de band bestaat uit vier dames, zijn een Amerikaanse indie rock band en komen uit La, CaliforniĆ«. Ze zijn sinds 2004 als band bij elkaar en hebben ze inmiddels 3 albums uitgebracht. The Fool, Warpaint en Heads Up.

Mijn favoriete

Ik vind alle albums leuk maar mijn favoriete is toch wel Warpaint. Dit komt waarschijnlijk omdat daar ook mijn favoriete nummer, ‘New Song’ op staat. Alles aan het nummer past bij mij. De melodie, de tekst, het ritme. Ik voel het hele nummer als ik het hoor. En ik zing natuurlijk uit volle borst mee wanneer ik naar mijn lief kijk. Ik ga jullie verder niets uitleggen maar het nummer gewoon lekker Ā aan jullie laten horen. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. En mochten jullie nog tips hebben voor iets wat ik echt moet horen, please let me know!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *