Terugkoppeling

Terugkoppeling

Een maand geleden schreef ik een blog waarin ik jullie vertelde dat ik veranderingen wil aanbrengen om een betere versie van mezelf te kunnen worden.
Ik had beloofd om op 1 juni een blog te schrijven waarbij ik een terugkoppeling zou geven over hoe de afgelopen maand is gegaan.

Heb ik mijn doelen behaald?

De vraag is natuurlijk of ik mijn doelen heb behaald. Ik kan jullie vertellen dat ik niet alles volledig behaald heb, maar ik ben zeker niet ontevreden. Laten we eens kijken wat ik gedaan heb.

Een nieuw vast ritme:
Het ritme zit er nog niet helemaal in, als de wekker gaat om acht uur kan ik er maar moeilijk uitkomen. Gelukkig gaat het wel steeds makkelijker en zijn we over het algemeen voor negen uur uit bed. In mijn geval is dit een hele vooruitgang want vroeger kwam ik er pas in de middag uit nadat ik er ook echt pas laat in lag. Dat doe ik dus nu ook niet meer. Om 00:00 liggen we lekker in bed om te gaan slapen. Dus overal ben ik over dit punt al zeker tevreden.

Een fit leven leiden:
Het gemiddelde aantal keer dat ik nu sport in de week is 3x. Dit is nog niet wat ik wil, ik wil echt naar die 5 keer per week gaan. Dit gaat ook zeker goed komen, maar wegens drukte ( waar ik jullie later meer over vertel) is het er nog niet van gekomen. Het gaat gelukkig wel steeds beter met mijn schouder. Nog even en ik mag weer gaan paaldansen!

‘Nu ben ik zo druk dat ik er gewoonweg geen tijd meer voor heb’

Minder series kijken:
Ok, op dit doel ben ik toch wel een beetje trots. Ik had niet verwacht dat dit me zo snel zo gemakkelijk ging lukken. Ik had voor mezelf als doelstelling gegeven dat ik 1 serie per dag mocht kijken. Dus of dat nu was dat ik iedere dag 1 serie keek of op 1 dag 7 series keek dat maakte niet uit. Maar ik ben afgelopen maand zo druk geweest dat ik zelfs niet aan die zeven series ben gekomen. Ik houd natuurlijk nog steeds van series kijken, maar ik probeer mijn tijd nu echt beter in te delen. Zo ben ik bijvoorbeeld meer werk van mijn vriend over gaan nemen. Nu ben ik zo druk dat ik er gewoonweg geen tijd meer voor heb.

Cursus Ai
Zoals ik hierboven heb beschreven ben ik meer werk gaan doen. Dit betekent echter ook dat ik minder tijd heb gehad voor mijn cursus. Ik heb natuurlijk wel wat lessen gevolgd maar lang niet zo veel als ik zou willen. Ik ben sinds vorige maand ook begonnen met een Boullet Journal. Dit vind ik heel erg leuk om te doen en ik hoop dat het mij nog meer gaat helpen met planning en tijdsindeling. Dus ik verwacht dat zodra de rust is gekeerd ik zeker meer tijd hiervoor ga krijgen. Dit doel is echter wel veranderd van een korte termijn doel naar een langer termijn doel.

Voorbereiding Stagiaire:
Hier ben ik nog niet mee bezig geweest. We hebben afgesproken dat we in september een stagiaire willen dus dat betekende dat ik hier wat meer tijd voor heb. Op het moment spelen er zoveel andere dingen dat ik dit nog even voor mij uit heb geschoven. Maar uitstel is in dit geval zeker geen afstel.

Hoe nu verder?

Ik ga nu natuurlijk op dezelfde voet verder en ga nog harder aan mijn doelen werken. Maar er speelt op het moment van alles in mijn leven waar ik nu even tijd aan moet geven. Dit heeft nog anderhalve maand nodig ongeveer 😉 Wat dit dan is? Dat vertel ik jullie in een volgende blog. Toch hoop ik dat jullie net als ik toch wel voldoening hebben gehaald uit deze terugkoppeling. Ik merk dat hoe meer ik op papier zet en hoe georganiseerder ik word, hoe beter alles verloopt. Nu nog een tijdsbesef, heeft iemand daar tips voor? 😉

-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *